SHEMBULLI I MIRË

SHIJE - - - GUIDA E MUAJIT -

Një shembull i mirë për tu ndjekur duhet të fillojë nga mamaja dhe babai. E gjithë familja duhet të marrë një ushqim të shëndetshëm, të rregullt dhe të shumëllojshëm. Për çdo rast mos merrni masa shtrënguese nëse doni tu mësoni fëmijëve tuaj rregullat e ushqimit dhe të ushqyerjes së shëndetshme. Mos vini menjëherë rregulla të forta dhe mos e shndërroni ushqyerjen në një torturë. Tek e fundit shkolla është një angazhim në vetvete serioz dhe vështirë se bëhet mirë në faza torturuese.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.