VAJI

SHIJE - - - GUIDA E MUAJIT -

Mes rregulluesve të shijes qëndron mbi të tjerët vaji: i pasur me acide yndyrore shumë i rëndësishëm për qelizat. Për ta rregulluar akoma më mirë shijen por edhe për të zëvendësuar vajin provoni të përdorni agrumet mbi mishin dhe peshkun. Vlen shumë në përthithjen e hekurit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.