E bërë vetë në shtëpi

SHIJE - - - RECETË -

SHËNIM- Në të shumtën e rasteve përdoret si tretës por edhe për të shoqëruar ëmbëlsirat apo në sallatën e frutave. Për një efekt më të mirë, para sa ta shërbeni futini gotat në frigorifer, te pjesa e akullit

për ndonja 15 min. dhe pastaj vërini menjëherë në tavolinë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.