5 Një kuzhinë e limontë 4a

SHIJE - - - AKSESORË -

NË FOTO:

Vegla kuzhine (1 qëruese frutash dhe perimesh, prerëse veze dhe formë për të grirë kas

travecin)- 1700 lekë Të verdhën e çelur të limonit mund ta sillni edhe në kuzhinë. Ja ku i keni pajisjet që ju duhen në ambientin tuaj të gatimit,

që amvisëria të jetë sa më e lehtë. Të gjitha kanë ngjyrën e limonit, në mos edhe aromën e tij… Për t’i bërë tuajat duhet t’i drejtoheni

aty ku ne i gjetëm dhe i fotografuam për ju…

“Home Sweet Home”,

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.