16:00

SHIJE - - SHIJE / -

Është një pjesë e ditës që jo rrallëherë më gjen duke përtypur të ëmbla, që kryesisht janë biskota. I marrim për gocën, por i ha babi.

Pastaj zbres tek bari poshtë dhe ja tek bëhen katër kafe deri në këtë orë. Pas kësaj vjen koha për punë, sërish. Bëhemi gati për kursin që zgjat nga ora 17:00-18:00. Më shumë merret Ola, me fëmijët që duan të mësojnë balet, por edhe unë shkoj shpesh aty… Kursi zgjat deri rreth orës 20:00, kur mbyllet edhe dita jonë e punës dhe vjen koha për të shijuar darkën…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.