STAFI KALENDAR

SHIJE - - FAQE 1 -

Botues:

Red Mark

Drejtor:

Altin Bamllari

Kryeredaktore:

Arta Marku

Gazetarë:

Saimir Muzhaka Aida Tuci

Bashkëpunëtorë:

Blerina Bombaj Gentian Ziu Hermiona Hajdini Armand Kikino Dhurata Thanasi Daneri Vjollca Xhunga Entela Spahivogli Rolina Naço Fleura Shkëmbi

Konsulent:

Mitro Çela

Fotografia:

Aglen Hajro Bill Mazreku

Graphic Designer:

Arla Jahaj

Drejtore marketingu:

Aida Bamllari

Manaxher i shpërndarjes:

Shpëtim Caco Eltion Danglli Tekstet dhe fotografitë janë pronë e “Shije”. Riprodhimi i tyre është i ndaluar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.