toka

SHIJE - - GUIDA E MUAJIT -

- TIPI I TOKËS: Është i qëndrueshëm dhe racional dhe shpesh ka vështirësi për ta jetuar sferën emotive.

Tryeza për të është bashkëjetesë që do të thotë veç ushqimit ka rëndësi për të edhe shoqëria.

Në shtrat nuk i do aventurat dhe kërkon marrëdhënie të qëndrueshme dhe konstruktive të bazuara te qëndrueshmëria e ndjenjave. Nuk i do dollitë në tryezë dhe parapërgatitjet në shtrat, dëshiron të shkojë menjëherë te pjata e fortë të cilën e ha me shijen dhe qetësinë e nevojshme.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.