zjarri

SHIJE - - GUIDA E MUAJIT -

- TIPI I ZJARRIT: Karizmatik dhe vullkanik, i pëlqen që të ndërmarrë gjithnjë nisma të reja.

Në tryezë shijon dhe ikën. I do shijet e forta, ha në këmbë dhe kurrë në orare fikse.

Në shtrat do çdo gjë dhe menjëherë, i pëlqen raportet e shumëfishta dhe dallohet për pasionet që i zbehen shpejt.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.