ajri

SHIJE - - GUIDA E MUAJIT -

- TIPI I AJRIT: Eklektik, i paqëndrueshëm, e pëlqen lirinë e plotë dhe lëvizjen dhe mezi i duron impenjimet e paracaktuara.

Në tryezë do që të eksperimentojë, të krijojë shije dhe kombinime të guximshme që i ngjallin kureshtje të madhe.

Në shtrat është si një flutur e çmendur që do të fluturojë nga lulja në lule, kur lidhja që ka e ngushton shumë bezdiset dhe priret t’i ikë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.