Pyetje për shefin

SHIJE - - LETRA -

Jeni duke gatuar dhe ju dalin të papritura? Ndodh të mbeteni të pakënaqura nga rezultati? Nuk dini përdorimin e përbërësve të caktuar? Thjesht na shkruani dhe do të merrni përgjigje nga shefi ynë i kuzhinës GENTIAN ZIU

Elda Musa, 28 vjeçe, ekonomiste E pëlqej shumë peshkun, por s’e gatuaj dot se shtëpia kundërmon era peshk dhe aspiratori nuk bën punë. A ka ndonjë mënyrë për ta larguar aromën e peshkut nga shtëpia? Mendoj se era e peshkut ka më shumë të bëjë me freskinë dhe mënyrën e gatimit. Madje era e peshkut është kriter freskie. Peshku i freskët nuk ka erë fare, kështu që era karakteristike e tij është një indikacion se mbase nuk është dhe aq i freskët. Unë gatuaj shpesh herë peshk në shtëpi dhe mund të them se nuk e kam një problem të tillë. I vetmi rast kur aroma e tij mund të bëhet problem mund të jetë nëse e skuqni shumë. Në këtë rast do t’ju sugjeroja të hapni gjithë dritaret...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.