Kalori të shëndetshme

SHIJE - - MIRËQENIE -

Vaktet e vogla të ndërmjetme janë shumë të mira. Frutat e thata si lajthitë apo bajamet, disa biskota të vogla, janë gjëra që kanë pak kalori dhe ju mbajnë të ngopur për një kohë të gjatë. Por, mos harroni: keni marrë dhe kalori të shëndetshme.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.