10:00

SHIJE - - SHIJE - MIREQËNIE -

Është kjo koha e zgjimit tim. Jam shumë gjumashe në mëngjes. Po të mos ishte qeni im nuk e di se kur do zgjohesha. Sigurisht që pasi bëj ritualet e mëngjesit, është koha për të ngrënë diçka. Fillon me një gotë me lëng portokalli dhe më pas vijon ngrënia. Më pëlqen të ha për mëngjes vezë, jo një por dy kokrra me bukë të thekur. Alternativë e një tjetër mëngjesi për mua janë krepat. Më pëlqen që të kem një mëngjes të bollshëm në tavolinë. Në përgjithësi vezët janë të preferuat e mia. Pas mëngjesit vjen kafja dhe kaq, dal nga shtëpia.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.