Maskë me lajthi për ushyerjen e lëkurës

SHIJE - - MIRËQENIE -

Për të ushqyer lëkurën deri në thellësi, për ta ngopur atë me vitamina, mund t’i besoni lajthive. Supër ushqyese për organizmin, super ushqyese për lëkurën e fytyrës. Ju duhen dy- tri lugë të vogla miell lajthish ose, kush ka durim, i shtyp lajthitë ose i grin në mikser deri sa të marrë sasinë e duhur të miellit që nevojitet. Një e bardhë veze dhe dy lugë mjaltë. I bashkojmë përbërësit me njëri- tjetrin deri sa të formohet një maskë e bardhë si gëlqere,

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.