BLLOKU

SHIJE - - PERSONAZH -

Është një tjetër gjë e rëndësishme për mua, aty shkruaj të gjitha qëllimet që i vë vetes. Dhe në momentin që i realizoj u shënoj nga një shenjë që do të thotë u krye. Kjo gjë më jep një ndjesi shumë

të mirë realizimi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.