Sugjerimi numër 4:

SHIJE - - MODË -

Nëse doni të bini në sy në festën e zyrës, por ama me stil, ju sugjerojmë një fustan dizenjo printi, me gjatësi mesatare, një ngjyrë disi e fortë buzëkuqi dhe pamja është e plotësuar. Zbuloni vathët duke i kaluar flokët pas veshëve dhe ja ku është pamja juaj festive.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.