DHJETORI, MUAJI I DARDHËVE

SHIJE - - KALENDAR -

Shumë fruta janë jashtë sezonit gjatë dimrit, por jo dardhët. Ato mund t’i gjesh fare lehtë gjatë dimrit madje të freskëta dhe me shumë shije.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.