Molla

TË USHQEHEMI SHËNDETSHËM

SHIJE - - PËRMBAJTJA -

Një mollë në ditë i thotë doktorit “ik”

Thonë se një “mollë në ditë i thotë doktorit ik”... por a e keni menduar ndonjëherë se pse thonë kështu? A e dini pse mollët janë kaq të çmuara? Pse nuk thonë të njëjtën gjë për bananen apo pjeshkën? Epo arsyet ekzistojnë dhe këto janë shumë. Ne do t’ju zbulojmë ato më kryesoret ndërsa këshillën e keni kuptuar tashmë: Molla nuk

duhet të mungojë kurrë në tryezën tuaj

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.