Altin dhe Iliriana Basha

SHIJE - - RECETA NGA ELONA NALLBANI -

Përveçse bashkëshortë, bashkëpunëtorë në të njëjtin ekran, Altin dhe Iliriana Basha janë partnerë që merren vesh për bukuri edhe në kuzhinë. Sidomos nëse aromës së mirë të ushqimit i shtohen edhe zërat

gazmorë të tre fëmijëve të tyre...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.