Bricjapi

SHIJE - - MIRËQENIE -

Orizi është shumë i mirë për bricjapët, në fakt disa prej tyre e kanë dhe pjatën e preferuar. Patatet, agrumet, perimet, sidomos nëse serviren me erëza. Kikirikët, fiqtë dhe farat e kungullit veprojnë mirë në trupin e bricjapëve.

Ushqimet e shpejta dhe alkoolin e tepërt.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.