Virgjëresha

SHIJE - - MIRËQENIE -

Drithërat janë shumë të preferuara për të gjitha virgjëreshat, por edhe ju bëjnë mirë. Buka e zezë, tërshëra, perime të ndryshme, sallata e frutave, çaji dhe bajamet.

Çokollatat, ushqimet e pasura në yndryna si mishi i gicit, qengjit e të tjera.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.