Demi

SHIJE - - MIRËQENIE -

sa më shumë fruta, perime, vezë, por vetëm të bardhën e tyre. Lakra brukseli, lakër të bardhë, peshk dhe pulë.

Ushqimet me shumë

yndyrna.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.