Fytyra zemër

SHIJE - - TENDENCË -

Kjo lloj fytyre dallohet nga balli i gjerë dhe nofulla e ngushtë. Modeli më i përshtashëm është ai i ondeve të gjata. Nëse keni flokë të gjata mund të përdorni stilin e Reese Witherspoon, me flokë të të gjatë të krehura në njërën anë. Nëse flokët tuaj kanë gjatësi mesatare, mos i mbani asnjëherë me shkallëzim anësor. Ky shkallëzim e tregon nofullën më të imët nga ç’është realisht. Të ndara në anë dhe disa onde të lehta do të ishin perfekte. Ndërsa modeli pixie, i shkurtër me shkallëzim është modeli më i përshtatshëm për fytyrat zemër.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.