Fytyra katrore

SHIJE - - TENDENCË -

Ky tip fytyre dallohet nga mjekra, paksa katrore dhe nofulla më e gjerë se zakonisht. Për fytyrat katrore si ajo e Gwyneth Paltrow dhe Jenyffer Garner, artistët e mëdhenj

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.