Një laps i lëngshëm

SHIJE - - TENDENCË -

Apo i njohur ndryshe nga ne femrat si penel. Ai është ideali për t’i dhënë syrit një formë shumë të saktë dhe të bukur, e gjitha kjo falë penelit të tij të hollë dhe të lëngshëm. Nëse doni dy sy të pastër maceje atëherë peneli është ai që ju duhet. Të mos harrojmë se ky lloj grimi është arma e çdo femre.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.