Franca

SHIJE - - GUIDA E MUAJIT -

Këmbanat e kishës janë të heshtura nga e premtja deri në festën e Pashkës, në shenjë dhimbje për Jezuin e kryqëzuar. Fëmijëve u thuhet se këmbanat kanë fluturuar për në Romë. Mëngjesin e Pashkës fëmijët vrapojnë në oborr për të parë këmbanat që kthehen në shtëpi. Ndërkohë që fëmijët janë të angazhuar me kundrimin e qiellit, prindërit fshehin vezët e çokollatës dhe fëmijët duhet t’i gjejnë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.