Bullgaria

SHIJE - - GUIDA E MUAJIT -

Në ditët pararendëse të Pashkës pastrohen shtëpitë, gatuhet “kozunaks” dhe ngjyrosen vezët: veza e parë duhet të ketë ngjyrë të kuqe, sepse sjell shëndet. Në mesnatën e të Shtunës së Shenjtë njerëzit shkëmbejnë urimet dhe vezët e Pashkës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.