Finlandë

SHIJE - - GUIDA E MUAJIT -

Ritet e Pashkës në Finlandë janë të ngjashme me ato zvicerane. Gjatë drekës, hahet “Pasha” me bazë djathin dhe “Mammi”, pudingu tradicional i Pashkës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.