Izrael

SHIJE - - GUIDA E MUAJIT -

Në Izrael, për Pashkë, mblidhen pelegrinë nga e gjithë bota ku festojnë dy traditat: Pashkën e krishterë dhe Pashkën hebraike, Pesah.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.