Rrënja magjike

SHIJE - - RECETA NGA TAYLOR SWIFT -

Është njohur dhe përdorur që në lashtësi, jo vetëm si një erëz që jepte shije, por edhe si rrënja magjike që parandalonte një sërë sëmundjesh. Ndërsa në Mesjetë, sunduesit europianë e përshkruanin atë si afrodiziakun natyror. Kohë më vonë u përdor si ilaç kundër murtajës. Sot, xhenx

hefili është shumëpërdorimësh. Sepse jep shije dhe lufton sëmundje

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.