Gazet van Antwerpen Mechelen-Lier

Han­dels­ver­e­ni­ging koopt dui­zend pa­ra­plu’s

-

Han­dels­ver­e­ni­ging Me­che­len Mee­Ma­ken heeft dui­zend pa­ra­plu’s aan­ge­kocht. Han­de­laars kun­nen ze uit­le­nen aan hun klan­ten, zo­dat ze niet nat­re­ge­nen als ze moe­ten wach­ten. Te­ge­lijk gaan ze ook hun web­si­te Ham­ste­ren in Me­che­len op­nieuw ac­tief pro­mo­ten.

Me­che­len Mee­Ma­ken ver­wacht vol­gen­de week de le­ve­ring van de ge­le en ro­de pa­ra­plu’s. Ie­de­re han­de­laar uit het kern­win­kel­ge­bied krijgt er tien tot vijf­tien ter be­schik­king. “On­danks de moei­lij­ke pe­ri­o­de voor de han­de­laars blijft Me­che­len Mee­Ma­ken de schwung er­in hou­den”, zegt Greet Gey­pen (Vld-Groen-m+), sche­pen van Eco­no­mie. Van­af za­ter­dag staan voor shop­pers weer sa­ni­tai­re blok­ken in de Hal­le­straat en de Ha­ver­werf.

De han­dels­ver­e­ni­ging slaat ook de han­den in el­kaar met Horeca Me­che­len om de web­si­te Ham­ste­ren in Me­che­len op­nieuw ac­tief te pro­mo­ten. “We roe­pen de Me­che­laars op om hun cen­ten lo­kaal te be­ste­den”, stelt bur­ge­mees­ter Alexan­der Van­ders­mis­sen (VldGroen-m+). De stad en­ga­geert zich om op so­ci­a­le me­dia mee pro­mo­tie te voe­ren voor de web­si­te.

Me­che­len Mee­Ma­ken lan­ceert ook een in­ter­ne oproep bij han­de­laars en horeca-uit­ba­ters, zo­dat er nog meer zich aan­slui­ten.

www.ham­ster­e­nin­me­che­len.be

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium