Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Vooral onze eerste helft was prima”

Uitblinker Anik Ayoub scoort vijf keer in de eerste helft tegen Noorderwij­k

- (gf)

Proost Lier won vrijdag de wedstrijd tegen Real Noorderwij­k met 57. Op basis van de eerste helft was die zege ook terecht. Uitblinker bij de Pallieters was Anik Ayoub. De sterke spits scoorde in de eerste helft maar liefst vijf keer.

“We hebben inderdaad vooral een prima eerste helft gespeeld”, vond Ayoub. “We speelden toen echt heel goed en de ruime 3-6 voorsprong aan de rust was dan ook logisch en verdiend. Na de pauze kregen we het moeilijker, maar toch konden we Noorderwij­k op afstand houden. Toegegeven, in de tweede helft zat ik zelf wat door mijn beste krachten heen.”

Goed voetbal

Over waar de ambities van Proost Lier dit seizoen liggen, wil Anik Ayoub niet veel kwijt.

“Of wij op een plaats bij de eerste vier mogen mikken? Laat ons daar geen onderwerp van maken. Eindigen we nu vijfde, zesde of misschien wel bij de eerste vier, het belangrijk­ste is dat we goed voetbal laten zien.”

Ook Bart Schapmans, de coach van Proost Lier, was in de wolken en tevreden over wat hij van zijn ploeg tegen Noorderwij­k had gezien.

“Onze eerste helft was echt heel goed, dat was Futsal van de bovenste plank. Zeker toch voor een club als Lier. Als je dat zo vroeg op het seizoen al kan brengen, is dat meer dan goed.”

“Los van het goede resultaat, ben ik dus in de eerste plaats opgetogen met deze niet onaardige prestatie van mijn spelers.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium