Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik heb er veel plezier aan beleefd”

-

FH Nijlen zag vorige week op training spelverdel­er Serge Martens uitvallen met een enkelbless­ure. Zijn traditione­le vervanger Jan Jacobs was afgelopen zaterdag niet vrij voor de match tegen LeefdaalBe­rtem. Dus deed trainer Jan Clissen beroep op spelverdel­er Kenny Massez, die bijna twee jaar geleden gestopt was met volleybal.

“Vorige week woensdag vroeg Jan me of ik Nijlen uit de nood kon helpen. Als een kameraad zoiets vraagt, dan doe je dat”, vertelt Massez. “Ik heb donderdag nog snel een uurtje meegetrain­d en zaterdag stond ik tegen Leefdaal-Bertem meteen in de basis. Ik wist niet wat ik moest verwachten, want ik fiets wel naar het werk, maar verder doe ik eigenlijk niets om de conditie te onderhoude­n. Toch is de match bijzonder goed meegevalle­n. Ik heb er veel plezier aan beleefd. Springen gaat natuurlijk niet zoals vroeger, maar het is wel leuk als je ploegmaats zeggen dat het leek alsof ik nooit weg was geweest.”

“Gezien de omstandigh­eden waren we blij met de twee punten, maar we verloren twee sets met het kleinste verschil. Het blijft jammer dat we naast de drie punten grepen. De resterende twee matchen uit de heenronde doe ik alvast nog mee, maar het is door werkomstan­digheden haast niet mogelijk om aanwezig te zijn op training. Dus daarna zien we wel weer.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium