Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Kijk uit als je aan het shoppen slaat. Je budget heeft al het nodige te lijden gehad van de feesten dus veel ruimte voor onverwacht­e uitgaven is er niet. Volg voor de rest je intuïtie en het gaat prima.

STIER 21-4 T/M 20-5

Van de vroege morgen tot de late avond laten ze je niet met rust. Hopelijk ben je in vorm want er staat je een vol programma te wachten. Misschien zie je enkele uit het oog verloren vrienden en vriendinne­n terug.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Als je dacht dat je het er vandaag eens van kon nemen, vergis je je lelijk. Thuis denken ze daar namelijk heel anders over, ook morgen. Single: Zet je liefste glimlach op want er is iets in aantocht!

KREEFT 22-6 T/M 22-7

De eisen van je gezin gooien nogal eens roet in het eten. Maak je niet zo druk, ze hebben eigenlijk gelijk. Single: neem de raad van Venus ter harte en probeer een einde te maken aan bepaalde gewoontes.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Single: Laat je wereldje niet overhoop halen door familie, anders komt er niks terecht van dat leuke uitje dat je met vrienden op touw hebt gezet. Stelletjes mogen zich verheugen op een meer dan aardige avond.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Een mooie dag, zelfs onverwacht­e problemen gooien geen roet in het eten. Houd je dus kalm, want zelfs dreigende situaties lossen zich als vanzelf op. Single: Je lijkt het vanavond behoorlijk druk te krijgen.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Het is een zootje vandaag, nergens lijkt iets van te deugen. Gelukkig maar dat je een efficiënte, charmante en begripvoll­e partner hebt, die je snel weer aan het lachen maakt.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je hebt de wind in de rug en eventuele problemen duren nooit lang. Ben dus optimistis­ch en geniet van dit moment. Single, als je spontaan bent komt het plezier in gestrekte draf naar je toe.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Heb je de zwarte vlag gehesen? Je staat strak van de spanning en bij het minste of geringste schiet je uit je slof. Moet dat nou? Daar kan toch geen mens tegen! Ben je single, ga dan vooral de deur niet uit!

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

De sterren hebben je in hun hart gesloten. Maar het gaat er dan ook wel flink aan toe in jouw leventje. Zaken waar je al een hele tijd op zit te vlassen gebeuren nu gewoon. De puzzelstuk­jes vallen op hun plaats.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een negatieve dag voor jouw teken. Niet dat alles foute boel is, maar je moet wel bij de les blijven en bijvoorbee­ld goed opletten als je een of ander stuur in je handen hebt. Verder gaat het beter dan best.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een boeiende dag waarop je je ideeën in praktijk kan brengen. Vooral als je erin slaagt een uitje op touw te zetten waar heel je gezin van geniet. Single: delen en vriendscha­p is waar het nu om gaat.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium