Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Spektakel in eerste oefenpot

-

Elche 4 Lokeren 3

Lokeren was al snel op achtervolg­en aangewezen na het openingsdo­elpunt van Javi Flores. De Waaslander­s lieten het niet aan hun hart komen en stelden al snel gelijk via Hupperts, na een heerlijk steekpassj­e van Michel. Javi Flores lukte voor rust nog twee doelpunten waardoor hij een zuivere hattrick lukte. De Ridder kon op aangegeven van Mendy, voor het eerst in de basis, milderen. Een kwartier na rust werd de volledige

ploeg gewisseld. Invaller Skulason beproefde meteen zijn geluk vanop dik 25 meter. En met succes. De gelijkmake­r vloog heerlijk binnen. Maar de IJslandse vreugde was van korte duur want enkele minuten later speelde Skulason te kort terug op doelman De Wolf. Spits Nino was er als de kippen bij om de 4-3 eindstand op het bord te tikken.

Lokeren oefent vrijdag om 15 uur tegen het Zuid-Koreaanse Seoul in plaats van het Chinese Yanbian.