Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Mike en Marjolein zien elkaar terug

- (tdl)

Eén verplicht nummertje moeten Mike en Marjolein van Blind Getrouwd nog afwerken: de reünie met de andere acht deelnemers, die ze nog nooit hebben ontmoet. Mike en Marjolein hebben elkaar op dat moment een maand niet meer gesproken.

Of Mike en Marjolein die reünie met volle goesting tegemoet gaan, is verre van duidelijk. Na vier zeer zware weken samen waarbij het koppel zelfs vroegtijdi­g apart ging wonen, willen de twee er nog één keer het beste van maken. Mike haalt Marjolein op aan haar appartemen­t, waarop ze samen naar de reünie met de anderen rijden.

Op de vraag van Marjolein of Mike

al huwelijksa­anzoeken heeft gekregen, komt zo’n verrassend antwoord dat Marjolein niet meer bijkomt van het lachen. Mike zelf kijkt best wel uit naar de bijeenkoms­t: “Het is raar. Je kent die mensen en toch ken je ze niet. Er is een soort verbondenh­eid.”

Mike en Marjolein zijn geen koppel meer, Wendy en Damiano evenmin. Dat Toon en Frie vandaag nog altijd getrouwd zijn, raakte al eerder bekend.

Vanavond weten we of Tim en Esther en Lieve en Aljosja na vier maanden getrouwd zijn gebleven, al is er zo goed als niemand die daar nog aan twijfelt.

Blind getrouwd, VTM, 20.35u

 ?? FOTO VTM ??
FOTO VTM

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium