Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Mertens mist strafschop, Nainggolan gaat onderuit.

-

Napoli heeft op de 31e speeldag in de Serie A Chievo geklopt met 2-1. De twee Napolitaan­se goals, van Milik en Dieawara, vielen in de absolute slotfase. Dries Mertens miste vroeg in de tweede helft een strafschop. Mertens verliet vijf minuten in de toegevoegd­e tijd het veld, aan de overzijde speelde Samuel Bastien de hele partij. Radja Nainggolan keerde bij AS Roma terug uit blessure, speelde 90 minuten maar ging mee ten onder in pijnlijk thuisverli­es tegen Fiorentina: 0-2. (b)

Januzaj scoort. Real Sociedad heeft op de 31e speeldag in de Primera Division een vlotte 5-0-thuiszege geboekt tegen Girona. Adnan Januzaj scoorde zijn eerste competitie­doelpunt sinds 26 november voor Sociedad. De zesvoudige Rode Duivel omspeelde de doelman en werkte beheerst af. (b)

Witsel wint. Axel Witsel won met Quanijan in de Chinese Super League met 0-1 bij Guizhou Zhicheng..