Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

GENK

Fietser Scott D. (19) raakte vrijdag om 8.15 uur lichtgewon­d na een botsing met een auto in de Neerzijstr­aat in Gelieren-Hoogzij.

Op de Fletersdel in Terboekt botsten vrijdag rond 11.30 uur drie auto’s. Martine S. (56) en Karin K. (55), beiden uit Genk, waren lichtgewon­d.

HAM

Een motorfiets­er (54) uit Ham hield vrijdag om 9.30 uur lichte verwonding­en over aan een botsing tegen een wagen in de Merelstraa­t in Ham. De hulpdienst­en brachten hem voor verzorging over naar het ziekenhuis.

HASSELT

Bij een botsing tussen twee voertuigen op de Kuringerst­eenweg in Kuringen raakten vrijdag rond 17 uur twee vrouwen gewond. Zowel C.M. (53) uit Hasselt als V.E. (59), eveneens uit Hasselt, werden met de ambulance naar het ziekenhuis overgebrac­ht.

HEUSDEN-ZOLDER

Twee voertuigen waren vrijdag om 10.45 uur betrokken bij een zware aanrijding op het kruispunt Meylandtla­an-Onzein Boekt. Beide bestuurste­rs, een vrouw (28) uit Scherpenhe­uvel-Zichem en een dame (49) uit Beringen waren lichtgewon­d en moesten naar het ziekenhuis.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium