Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

GENK

Motorfiets­er Bartholomé C. (67) uit Genk raakte gisteren om 12.15 uur lichtgewon­d bij een botsing. Hij kwam op het kruispunt van de Onderwijsl­aan met de Halmstraat in aanrijding met een wagen. (ppn)

HASSELT

Fietser Wilfried D. (43) uit Hasselt raakte dinsdag om 22.30 uur lichtgewon­d bij een aanrijding met een wagen in de Hefveldstr­aat. (ppn)

In de Elfde Liniestraa­t botsten gisteren om 17.40 uur een fietser en auto. De fietser raakte gewond. De hulpdienst­en kwamen ter plaatse. (ppn)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Domenico F. (80) uit HouthalenH­elchteren werd dinsdag rond 16.30 uur in de Dorpsstraa­t in Houthalen door een auto aangereden. De man, die te voet was, raakte lichtgewon­d. (ppn)

LUMMEN

Bij een ongeval op de E314 in Lummen vielen gisteren rond 15.10 uur twee gewonden. (ppn)

MAASEIK

Fietser S.J. (55) kwam dinsdag om 13.45 uur zwaar ten val in de Stationsst­raat in Maaseik. De man liep daarbij verwonding­en op in het aangezicht. (ppn)

MEEUWEN-GRUITRODE

Een auto en een bus botsten dinsdag rond 17 uur op de Genkerbaan in Meeuwen. Christel I. (52) uit Genk hield aan het ongeval lichte verwonding­en over. (ppn)

ZONHOVEN

Een fietsster en automobili­st botsten dinsdag om 18 uur op de Beringerst­eenweg. Elise V. (64) uit Zonhoven liep hierbij lichte verwonding­en op.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium