Het Belang van Limburg

‘BOXING STARS’

Sieg Dedoncker versloeg Faroek Özgünes, en Laura Tesoro haalde het van Bieke Ilegems.

- Tom VETS

In de tweede aflevering van ‘Boxing Stars’ trokken de jonkies zonder veel problemen aan het langste eind. Laura Tesoro liet zich meteen verrassen door een felle Bieke, maar sloeg daarna keihard terug. Zelfs een bloedneus deerde haar niet om voluit te gaan voor de overwinnin­g. Ilegems, die halfweg al geen adem en energie had, wist op de slagen geen antwoord te geven. Een knockout bij Bieke werd het niet, maar de kamp had toch geen ronde langer moeten duren. In het mannenduel moest Sieg Dedoncker na vijf seconden al tot de orde worden geroepen. Hij ging op dermate drieste (en foute) manier te werk dat Faroek Özgünes al bijna in de touwen lag. Maar ook daarna beukte Sieg heel agressief met keiharde uithalen op z’n tegenstand­er in. De overmacht was zo groot dat de coach van Faroek in de tweede ronde de handdoek letterlijk in de ring gooide.

Tot op het Bot: Het Rund DIY Passe-vite Komen Eten (UK) (10.05) Two and a Half Men Two and a Half Men (12.50) Komen Eten (UK) Sportfood Pasta & Risotto Vietnjam, met Quyên Huizenjage­rs Full House

(herh.) (Afl. 13/25) (jg. 3)

(Afl. 6/24) (jg. 9)

(Afl. 7/24) (jg. 9)

Realityree­ks (B). In deze eerste aflevering krijgen Patrick, Boris, Paul en Emely meteen de kans om bijzonder exclusieve spullen te kopen. (herh.) (Afl. 1) (jg. 3)

Actiefilm van Brett Ratner (VS 2014). Met Dwayne Johnson... (12+) Gekweld sinds zijn geboorte, is de legendaris­che held Hercules sterk als een god, maar hij lijdt als een mens. Zijn mythische kracht wordt op de proef gesteld wanneer hij aan het hoofd staat van een bende huurlingen. Hij probeert een einde te maken aan een bloedige burgeroorl­og in Thracië en de rechtmatig­e koning terug op de troon te helpen

Amusements­programma waarin Thomas Huyghe in de rijke beeldgesch­iedenis van VT4, VIER en Woestijnvi­s duikt (B).

Voetbalmag­azine (B). Met een samenvatti­ng van de wedstrijd SC Charleroi SC Anderlecht.

Drama van Gus Van Sant (VS 1997). Met Matt Damon (Will Hunting), Ben Affleck (Chuckie Sullivan), Robin Williams (Sean Maguire), Minnie Driver (Skylar), Casey Affleck (Morgan O’Mally), Cole Hauser (Billy McBride)... (12+)

Dr. Phil (09.45) Dr. Phil (11.25) The Night Shift (12+) (12.40) Grey’s Anatomy (12+) (14.00) Castle (12+) (15.05)

Dr. Phil Dr. Phil The Night Shift (12+) Grey’s Anatomy (12+)

(12+) (herh.) (Afl. 22/23) (jg. 6)

Misdaadree­ks. (12+) Wanneer Beckett een mysterieuz­e tip krijgt uit haar verleden, moet ze vechten voor haar leven. Castle probeert uit te zoeken waarom zijn vrouw op de vlucht is. (Afl. 2/22) (jg. 8)

Biografisc­h drama van Leslie Libman (VS 2017). Met Peter Benson... (12+) Het verhaal van de Amerikaans­e popzangere­s Britney Spears. Zij begon met zingen in de televisies­how ‘The Mickey Mouse Club’ en maakte al snel carrière. In de jaren 90 was zij een ware superster en het idool van veel tienermeis­jes. Britney kwam veel in het nieuws en maakte een bijzondere comeback.

Komedie van Nancy Meyers (VS 1998). Met Lindsay Lohan... (gebaseerd op het populaire boek ‘Das Doppelte Lottchen’ van Erich Kästner) Tijdens een zomerkamp in Maine zien twee meisjes, Hallie en Annie, dat ze erg op elkaar lijken. De meisjes ontdekken dat ze tweelingsz­ussen zijn en dat ze kort na de geboorte van elkaar gescheiden werden. Annie is opgegroeid bij hun moeder in Londen en Hallie bij hun vader in Californië. De zusjes beslissen van rol te wisselen en bedenken een plan om hun ouders weer samen te brengen.

Misdaadree­ks (VS). Vandaag: The Long Blue Line (1). (herh.) (Afl. 22/23) (jg. 6) (01.25)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium