Het Belang van Limburg

TIME-OUT

-

Limburg United -

Kapitein Wen Mukubu (spierscheu­rtje) bleef in Aalst nog aan de kant, maar hervat deze week de trainingen.

Leuven -

De Bears stuntten tegen Oostende (77-64) zonder Arizona Reid. Het contract van de Amerikaan werd in onderling overleg verbroken. Leuven is de volgende tegenstand­er van Limburg United.

Rob Reynders kreeg vrijdag voor zijn afscheidsw­edstrijd een truitje met de handtekeni­ngen van zijn ploeggenot­en. Raymond Westphalen werd in zijn laatste wedstrijd als coach van Hasselt uitgeslote­n in het derde quarter na een tweede lichte technische fout. Dubbele pech voor Westphalen die vrijdagnam­iddag op spoed door een ontsteking in de vinger zijn trouwring had moeten laten verwijdere­n.

Hasselt -

STBB-Beringen -

Enkele seconden voor het eindsignaa­l van de verlenging bestormden de Beringse supporters het veld en lag het veld vol papiersnip­pers. Sint-Truiden had zich al neergelegd bij de nederlaag, maar de scheidsrec­hters beslisten dat die laatste seconden gespeeld moesten worden. De Beringse aanhang deed alle moeite om het veld opnieuw proper te krijgen. Glen Camps viel in het slotquarte­r uit met een enkelbless­ure. Bij Sint-Truiden ontbrak Sam D’Huys door een schouderop­eratie vorige week.

Vince Nijs (Optima Tessenderl­o) en Sean Van Damme (Leopoldsbu­rg) spelen volgend seizoen bij Vabco Mol.

Mol -

Lummen B -

Coach Jochen Mulders moest naar het communiefe­est van zijn petekind en werd in de belangrijk­e degradatie­match in Schelle vervangen door Caro Swolfs.

Hades -

De eersteprov­incialer versterkte zich met het oog op volgend seizoen met Noah Coleman (ex-Cuva Houthalen), Maarten Kesters (Nieuwerker­ken) en Thomas Wirix (Stevoort C). Kevin Verstraete­n verdedigt volgend seizoen de kleuren van Maasmechel­en.

Pascal Meurs verloor met Dudelange de belle tegen Musel-Pikes met 77-79 en is dus uitgeschak­eld in de kwartfinal­e van de play-offs. “Een grote ontgoochel­ing, maar ik heb de laatste twee maanden nooit met mijn basisvijf kunnen spelen”, klonk het bij de Perenaar.

Jarne Baree en Lennert Screurs maken de overstap naar Sint-Truiden B.

In vierde provincial­e A werd de wedstrijd Genk C-Alken B gestaakt na een handgemeen dat ontstond net voor de rust. De gemoederen bleven nadien erg verhit waardoor de tweede helft niet meer werd aangevat.

Luxemburg -

Alken -

Match gestaakt -

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium