Note 9 se traži u memoriji

Dani - - Moderna Vremena -

Od pojavljivanja novog premium modela iz Samsunga dijele nas mjeseci, pa je svakim danom sve više informacija o njegovim karakteristikama. GSM Arena, tako, pred zaključenje ovog broja Dana, prenosi da bi novi Samsungov Note 9 mogao imati više prostora za skladištenje i više radne memorije nego bilo koji drugi aktualni premium model južnokorejskog proizvođača.

Najviše skladišne memorije Samsung trenutno nudi u telefonima iz Galaxy S serije - 256 gigabajta. Galaxy Note 9 bi trebao imati dvostruko više prostora za pohranu, 512 GB, a istovremeno, model će imati i microSD slot za proširenje interne memorije. Također, uređaj bi trebao imati osam gigabajta RAM-a. Svi ovi podaci vezani su, navodno, za premium model koji bi se prvo trebao pojaviti u Kini. Očekuje se da će osnovni model Samsunga Galaxy Note 9 imati 64 GB interne memorije i šest giga RAM-a.

Samsungov Galaxy Note 9 će biti opremljen Qualcomm Snapdragon 845 čipsetom za američko tržište, te procesorom Exynos 9810 za ostatak svijeta. Trebao bi biti opremljen s dvije kamere straga, a pokretaće ga Android 8.1 Oreo, sa Samsung Experience interfaceom..

Foto: YTB

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina

© PressReader. All rights reserved.