24sata - Cafe 24

WALKER,TEKSAŠKI RENDŽER

Walkerov novac je u rukama zločinca na uvjetnoj zbog Trivettove naivnosti

-

PONEDJELJA­K Situacija je napeta na ne tako ugodnome letu kad zatvorenik i njegova banda pokušaju provesti svoj razrađeni plan bijega u djelo, a Walker i Trivette pokušavaju ih zaustaviti bez ugrožavanj­a života ostalih putnika.

UTORAK Nakon propaloga pokušaja hvatanja bande, Walker i Trivette zamole C.D.-a da im pomogne postaviti još jednu zamku. No kad netko prepozna C.D.-a kao bivšeg rendžera, Walker, Trivette i C.D. gotovo dožive kraj.

SRIJEDA Walker i Trivette zarobljeni su u Teksasu dok prate bandu braće u zločinačko­me pohodu, a samo C.D. poznaje područje dovoljno dobro da bi ih spasio. Trivette povjerava Walkerov novac bez njegova znanja slatkorječ­ivomu financijsk­om savjetniku i zločincu na uvjetnoj slobodi.

ČETVRTAK Uz pomoć staroga prijatelja, rendžera Lareda Jakea Boyda, koji se vratio u Teksas da bi osvetio smrt svoga sina jedinca, Walker i Trivette otkrivaju plan atentata na senatora Juliana Knoxa.

PETAK Walker i Trivette pokušaju spriječiti atentat na senatora Juliana Knoxa, koji je poznat po tome da trči za suknjama i da nema konkretno mišljenje ni o čemu u politici. On pokušava odvesti Alex iz Teksasa, no njezina odluka nije jednostavn­a zbog osjećaja prema Walkeru.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia