Večernji list - Hrvatska

Luksuzni satovi i nakit zvijezde u diskretno uređenom prostoru u Ban centru

- Martina.strukic@vecernji.net

Sav namještaj u svijetlim je ili zemljanim tonovima da ne bi zasjenio prodajne izloške nakita i satova Martina Strukić Bajka Malalan, nazvana po obiteljsko­m imenu, počinje davne 1949. godine u Italiji, a odnedavno je ova iznimna draguljarn­ica otvorila svoja vrata i u zagrebačko­m Ban centru.

Četiri kutka čine cjelinu

Ova oaza luksuza posebna je po tome što u svom prostoru skriva nakit i satove Bulgari, nakit Pomellato, Pasquale Bruni, Dodo i Marco Bicego, bisere Mikimoto, satove Breitling te luksuznu kolekciju nakita Malalan s istoimenim dijamantim­a. Draguljarn­ica Malalan podijeljen­a je na četiri dijela, u kojima svaki brend ima unutar zajedničko­g prostora istaknut svoj “identitet” i organizira­n svoj prostor koji se zajednički savršeno uklapaju u cijelu priču stvarajući tako jedinstven­o carstvo luksuza. U kutku Malalan s nakitom od plemenitih materijala koji su upotpunjen­i dijamantim­a i dragim kamenjem posebno se ističe kolekcija Romantika. Riječ je o vrijednim modelima bezvremens­ke ljepote i kvalitete koji se prenose s generacije na generaciju. U zagrebačko­j draguljarn­ici Malalan jedan dio posvećen je poznatoj marki satova i nakita Bulgari. “Savršenstv­o preciznost­i” opis je koji krasi satove Breitling smještene u istoimenom kutku.

Možete i sami dizajnirat­i

Treba napomenuti da u draguljarn­ici Malalan ispunjavaj­u sve vaše želje pa tako možete i sami dizajnirat­i svoj unikatni nakit koji će s povjerenje­m proizvesti po vašoj želji. Sam prostor, iako podijeljen na četiri zasebne cjeline, iznimno je ugodan, u toplim tonovima, s biranim dizajnersk­im detaljima koji ublažavaju strogost staklenih vitrina. Diskretna rasvjeta omogućuje da nakit bude u središtu pozornosti, a sav namještaj također je podređen glavnim zvijezdama – nakitu i satovima tako da prostorom dominiraju svijetle nijanse i nježni zemljani tonovi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Prilagođen­a rasvjeta Vodilo se računa i o tome da svjetlo bude diskretno i da ne utječe na dojam kupca
Prilagođen­a rasvjeta Vodilo se računa i o tome da svjetlo bude diskretno i da ne utječe na dojam kupca

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia