Lidové noviny

Jakobsena probudili z umělého spánku

-

Dva dny po hrozivé nehodě při dojezdu první etapy závodu Kolem Polska probudili lékaři v nemocnici v Sosnovci nizozemské­ho cyklistu Fabia Jakobsena z umělého spánku. Stav člena týmu Deceuninck-QuickStep, jenž byl ve středu v ohrožení života, je podle organizáto­rů závodu kategorie WorldTour dobrý. útočník si v jarní části sezony připsal v novém tureckém angažmá deset branek a vstoupil do Klubu ligových kanonýrů pro hráče se 100 a více góly v nejvyšší soutěžích. Střeleckou produkcí překvapil i vedení klubu, které mu do smlouvy dalo prémii pro případ, že se trefí právě aspoň desetkrát.

Hokej

Východní konference, kvalifikac­e play off – 3. zápas: Columbus – Toronto 4:3pp (stav série 2:1). O nasazení do play off: Philadelph­ia – Washington 3:1 (za WAS Gudas 0+1). Západní konference, kvalifikac­e play off – 4. zápas: Winnipeg – Calgary 0:4 (konečný stav série: 1:3). O nasazení do play off: St. Louis – Vegas 4:6 (za VEG Nosek 0+1).

Fotbal

Liga mistrů – osmifinále: Juventus – Lyon 2:1 (první zápas 0:1, postupuje Lyon), Manchester City – Real 2:1 (první zápas 2:1, postupuje Manchester City)

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia