Dan­sker­ne do­mi­ne­rer i All Eng­land

BT - - DANMARKS SPORTSAVIS - SUC­CES Jo­hn­ny Wo­jciech Kok­borg joko@ spor­ten. dk

Det er godt nok kun kvart­fi na­ler­ne, man er nå­et til i den tra­di­tions­ri­ge bad­min­ton­tur­ne­ring All Eng­land, men al­le­re­de nu er en dan­sker sik­ret plads i se­mi­fi na­len.

Det blev en kends­ger­ning, da Vik­tor Axel­sen over­le­gent smadre­de ir­ske Scott Evans 21- 8, 21- 7 i her­re­sing­le. Axel­sen skal i kvart­fi na­len op imod sin lands­mand Jan Ø. Jør­gen­sen. Der­med er mini­mum en dan­sker sik­ret en plads i se­mi­fi na­ler­ne.

» Det var mit mål at stå her, da jeg kom ind til tur­ne­rin­gen, og det gør jeg nu og er vir­ke­lig glad. Jeg var lidt nervøs in­den, jeg skul­le spil­le, men en god start dul­mer ner­ver­ne en lil­le smu­le, « si­ger Vik­tor Axel­sen til bad­min­ton. dk om sin stor­sejr.

Axel­sens kvart­fi na­lemod­stan­der, Jan Ø. Jør­gen­sen, måt­te ud i et tæt op­gør mod thailand­ske Boonsak Ponsa­na, som han vandt 28- 26, 21- 15.

Tre doub­ler vi­de­re

Ge­ne­relt var gårs­da­gen en stor dansk suc­ces. De to her­redoub­ler Mads Kol­ding/ Mads Con­rad- Pe­ter­sen og Mat­hi­as Boe/ Car­sten Mo­gen­sen gik og­så vi­de­re til kvart­fi - na­len.

Den først­nævn­te double over­ra­ske­de på for­nem vis, da duo­en le­ve­re­de en stor­sen­sa­tion ved at slå Lee Yong Dae og Yoo Yeon Seong ud, der er num­mer et på ver­dens­rang­li­sten. Selv er dan­sker­ne pla­ce­ret som num­mer 13.

Kvart­fi na­ler­ne spil­les i dag, hvor og­så da­medoub­len Chri­stin­na Pe­der­sen og Ka­mil­la Ryt­ter Juhl er med.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.