’’

BT - - ALKA SUPERLIGA - Mads Top­pel Da­ni­el Hø­egh Las­se Nielsen Hal­l­gri­mur Jo­nas­son Hå­kon Skogseid Mikkel Des­ler Emil Lar­sen Martin Spel­mann Azer Bu­su­ladzic Ras­mus Falk Ken­neth Zo­ho­re Mi­cha­el Han­sen

Jeg fø­ler mig ik­ke fy­rings­tru­et. Det er ik­ke mig, der skal bru­ge ener­gi på at tæn­ke på det

Op­stil­ling: 5- 4- 1

UD­SKIFT­NIN­GER: Mat­hi­as Gre­ve ind for Emil Lar­sen ( 76.). AD­VARS­LER: Martin Spel­mann ( 46.), Emil Lar­sen ( 49.)

Og Mi­cha­el Han­sen lig­ne­de eft er­føl­gen­de en mand, der hav­de få­et en de­pri­me­ren­de be­sked. Han fast­holdt dog ret­ten til fort­sat at tro på over­le­vel­se – og på at han fort­sat sid­der i job­bet eft er sæ­so­nen.

» Nej, jeg fø­ler mig ik­ke fy­rings­tru­et. Det er ik­ke mig, der skal bru­ge ener­gi på at tæn­ke på det. Mi­ne tan­ker går på, hvad der skal til for at kom­me væk fra, hvor vi er. Men vi er­ken­der, at det ser svært ud. Vi skal la­ve en Ran­ders, « sag­de han og hen­vi­ste til Ran­ders’ over­le­vel­ses­mira­kel i 2010.

On­kel Kurt var der

Men selv om Mi­cha­el Han­sen af­vi­ste det, stank det langt væk af fy­ring på Har­boe Are­na.

FC Vestsjæl­lands sto­rak­tio­nær og be­sty­rel­ses­for­mand, Kurt Andersen, hav­de ta­get tu­ren fra sit lu­ne do­mi­cil i Malá­ga til bund­kamp på en fl ot, men is­nen­de kold aft en i Sla­gel­se. Den slags gør for­ret­nings­man­den ik­ke uden grund.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.