Brønd­by bej­ler til bron­zen

BT - - DANMARKS SPORTSAVIS -

Trods fra­væ­ret af pro­fi ler som Da­ni­el Ag­ger og Jo­han El­man­der tog Brønd­by i går til Ha­der­s­lev og be­sej­re­de Søn­derjy­ske 1- 0.

Sej­ren sen­der Brønd­by op på Superligaens tred­je­plads, og ve­s­tegns­klub­ben bej­ler nu kraft igt til det sæt bron­ze­me­dal­jer, der el­lers læn­ge har stå­et Ran­ders på. Men en læn­ge­re form­kri­se til ran­d­ru­si­a­ner­ne, samt en fl ot sti­me med 10 Brønd­by- po­int i fi re kam­pe, gør, at Thomas Franks mand­skab li­ge nu lig­ner det bed­ste bud på en bron­ze­vin­der.

Pa­ragu­ay­an­ske José Ari­el Núñez blev mat­chvin­der med sit mål eft er en halv ti­mes spil. I et tæt­pak­ket Søn­derjy­ske­felt var Núñez skarp, da bol­den plud­se­lig hav­ne­de for hans fød­der.

Brønd­by kan og­så tak­ke hol­dets fi nske må­l­mand, Lukas Hra­decky, der med af­skil­li­ge klas­se­red­nin­ger hav­de en stor ak­tie i, at det lyk­ke­des at hen­te de tre po­int på en svær ba­ne.

For Søn­derjy­ske be­ty der ne­der­la­get, at hol­det bli­ver på liga­ens ot­ten­de­plads. Der er nu kun hen­holds­vis et og to po­int ned til OB og Es­b­jerg.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.