FCK vend­te ne­der­lag til sejr

BT - - ALKA SUPERLIGA -

FCK var på ne­der­la­gets rand mod Es­b­jerg. Men i de dø­en­de mi­nut­ter sik­re­de ’ Lø­ver­ne’ sig tre po­int mod de nedryk­nings­tru­e­de gæ­ster.

Es­b­jerg hav­de gjort sig fortjent til me­re. Me­get me­re. Men skæb­nen kan væ­re ubarm­hjer­tig for et mand­skab i kamp mod nedryk­ning. For det er præ­cis, hvad ve­stjy­der­ne nu er. Ve­stjy­der­ne, der hav­de pi­sto­len for pan­den eft er FCV s sejr tid­li­ge­re på da­gen, var rent fak­tisk tæt på at vin­de i Par­ken, men Da­ni­el Amar­tey og Ni­co­lai Jør­gen­sen vil­le det an­der­le­des. De red­de­de bå­de æren og de tre po­int til Superligaens num­mer to, der le­ve­re­de en præ­sta­tion un­der par. FCK var så­le­des bag­ud det me­ste af kam­pen, eft er Tom Høg­li eft er en lil­le halv ti­me he­a­de­de et Es­b­jerg- hjør­ne­s­park i eget net.

Men med godt et kvar­ter igen ud­lig­ne­de Amar­tey, in­den Ni­co­lai Jør­gen­sen ba­re tre mi­nut­ter før tid score­de til slut­re­sul­ta­tet 2- 1. En gi­gan­tisk ned­t­ur for gæ­ster­ne, der nu fl ir­ter ge­val­digt med nedryk­nings­stre­gen. Og en til­sva­ren­de optur til de ska­des­ram­te kø­ben­hav­ne­re eft er sid­ste uges ne­der­lag i Ran­ders.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.