LANGSKUDDEDENSIKRE DEN FAVORABLE T

BT - - DANMARKS SPORTS AVIS -

AFC CHAM­PIONS LE­AGUE, KLOK­KEN 20: 05 AL- HILAL VIN­DER KAM­PEN AFC CHAM­PIONS LE­AGUE, KLOK­KEN 12: 00 OVER 2,5 MÅL I KAM­PEN

I mor­gen står der Eu­ro­pa Le­ague- fi na­le, og det er med en usæd­van­lig stor fa­vo­rit på den ene si­de af mid­ter­linj­en.

Span­ske Se­vil­la er nem­lig stor­fa­vo­rit­ter til at hjem­ta­ge tro­fæ­et i fi na­len mod ukrain­ske Dni­pro, som er mod­stan­de­ren i kam­pen i Warszawa.

Så­le­des er Se­vil­la helt ne­de i od­ds om­kring 1,30 på at vin­de tro­fæ­et, mens der er he­le 3,80 hos Bets­a­fe på, at Dni­pro fuld­fø­rer sen­sa­tio­nen og vin­der Eu­ro­pa Le­ague- tro­fæ­et.

» Det er me­get im­po­ne­ren­de, hvad Dni­pro har præ­ste­ret i den­ne sæ­son, men nu skal de op imod den klart svæ­re­ste mod­stan­der hidtil. Se­vil­la har set me­get stær­ke ud i de hid­ti­di­ge kam­pe i tur­ne­rin­gen og var helt over­leg­ne i de to se­mi­fi na­le­kam­pe mod Fi­o­ren­ti­na, så skal et hold ned­bry­de den kom­pak­te ukrain­ske de­fen­siv, må det væ­re Se­vil­la, « si­ger Thomas Holm fra Bets­a­fe.

SVE­RI­GE 1. DI­VI­SION SÖDRA, KLOK­KEN 19: 00 LUND VIN­DER KAM­PEN

Fo­to: Scan­pix Den­mark

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.