OB cho­ke­re­de hjem­me mod FCK

BT - - SPORTEN -

I tre kam­pe hav­de OB sej­let rundt som en groggy og sty rtblø­de­n­de bok­ser, luk­ket 10 mål ind og ge­ne­relt lig­net et hold, der ik­ke hav­de ry­stet de se­ne­ste års skuff el­ser af sig. Der­for kun­ne fyn­bo­er­ne med ret­te fryg­te for hjem­me­ba­ne­kam­pen mod FC København.

Men ch­eft ræ­ner Kent Ni­el­sen må ha­ve haft fat i tryl­ledrik­ken fra sin guld­sæ­son med AaB, for OB sik­re­de sig på cho­ke­ren­de vis en fl ot 1- 0- sejr over kø­ben­hav­ner­ne. Hjemvend­te An­ders K. Ja­cob­sen blev mat­chvin­der, da han eft er 63 mi­nut­ters spil føl­te bol­den over FCK- må­l­mand Step­han Andersen.

I en ge­ne­relt fl ot spil­let og un­der­hol­den­de aff ære præ­sen­te­re­de OB’er­ne sig plud­se­ligt som et stærkt fi gh­ten­de vin­der­mand­skab, og det er ut­ro­ligt, at det kun er en uge si­den, at hol­det kol­lap­se­de med 1- 5 i Aal­borg.

Om det skyld­tes, at Las­se Ni­el­sen og Azer Bu­su­ladzic for før­ste gang hav­de få­et chan­cen un­der Kent Ni­el­sen skal væ­re us­agt. Men det er en tan­ke. Det er i øv­rigt an­den gang i træk, at OB vin­der 1- 0 over FC København.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.